Bommel's Fotoshop de fotospeciaalzaak voor Nieuwleusen en omgeving

We zijn in 1995 met een winkel begonnen, die in november 2007 verhuisde naar een groter pand aan de overkant van de Burg. Backxlaan. De afgelopen tien, vijftien jaar is er veel veranderd op het gebied van fotograferen. Niet alleen maakte het fotorolletje plaats voor digitaal fotograferen, maar dat had later ook gevolgen voor de verwerking. Het aantal mensen dat zijn foto's laat afdrukken, is daardoor drastisch afgenomen. Het zijn nu vooral bijzondere gelegenheden die erom vragen afgedrukt te worden.

Bommel's Fotoshop gaat door vanuit studio aan huis

Vanuit de fotostudio aan de Wieken 2 leveren wij dezelfde service als voorheen. Voor alle bijzondere gelegenheden kunnen we vanuit onze huisstudio nog steeds foto-albums maken. Zoals we ook de reportages van dergelijke bijzondere momenten in een mensenleven nog steeds maken. Daar gaan we onverkort mee door. Het resultaat kan zowel op dvd, afgedrukte foto's als in een traditioneel album worden geleverd. Familieportretten, babyfoto's en dergelijke kunnen nog steeds in de fotostudio worden gemaakt.

Natasja verzorgt het merendeel van de studiofotografie. Dat gebeurt op afspraak. Pasfoto's kunnen zowel in onze kiosk in het gemeentehuis als in onze studio gemaakt worden. Voor ouderen en kleine kinderen is het handiger om de pasfoto's te laten maken. In onze studio nemen we er de tijd voor en kiezen we de beste foto's uit. Dat gebeurt op een aantal vaste uren in de week; deze staan op de homepagina vermeld. Ook andere service die in de winkel geboden werd, wordt voorgezet vanuit de huisstudio. Zoals de levering van de nieuwste digitale foto- en videocamera's. We hebben geen voorraad, maar alles is in betrekkelijk korte tijd te bestellen en leverbaar. Ook het advies en de nazorg bij dergelijke aankopen zijn als vanouds.